Moderni aromaterapia

Mitä on moderni aromaterapia?

Aromaterapia on kasvien tuottamien tuoksuvien yhdisteiden hyödyntämistä terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Modernissa aromaterapiassa perinteinen aromaterapia kohtaa nykypäivän. Uusimmat tieteelliset tutkimukset ja niistä saatavat tiedot yhdistettynä perinteisiin; lopputuloksena aromaterapiaa turvallisesti ja monipuolisesti hyödyntäen. Erilaisia aromaterapiatuotteita ovat esimerkiksi eteeriset öljyt, hydrolaatit eli kasvivedet sekä kasviöljyt.

 

Kenelle
ja miksi?

Aromaterapia sopii lähes kaikille, mutta todella tärkeää on huomioida yksilöllisyys ja valita itse kullekin sopivimmat tuotteet turvallisilla annostuksilla. Etenkin eteeristen öljyjen suhteen on oltava tarkkana; kaikki eteeriset öljyt eivät sovi raskaana oleville, pienille lapsille, ikäihmisille, tiettyjen sairauksien tai lääkitysten kanssa. Turvallisuusseikat huomioiden aromaterapia tarjoaa lempeää ja luonnollista tukea kaikenikäisten terveydelle ja hyvinvoinnille.

Aromaterapiaa voidaan hyödyntää mm. mielialan ja unen tukemisessa, keskittymiskyvyn parantamisessa, vaihdevuosioireiden, erilaisten kipujen ja pahoinvoinnin lievityksessä, ihonhoidossa ja kodinhoidossa.

Aromaterapiapalvelut

Aromaneuvonta

Aromaneuvonnassa tavoitteenamme on löytää terveyttäsi ja hyvinvointiasi parhaiten tukevat tuotteet.

Käymme läpi terveydentilasi ja muut sinulle sopivien ja turvallisten aromatuotteiden valintaan vaikuttavat tekijät. Etsimme sinulle sopivimmat vaihtoehdot keskustelun ja tuoksujen testaamisen perusteella. Saat minulta suositukset ja käyttöohjeet sinulle sopivista tuotteista.

Huomioithan, että aromaterapia ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon eikä aromaneuvonta korvaa lääkärissä käyntiä.

Valmista oma lempituoksusi tai vartaloöljysi

Valmista ohjauksessani roll on -sekoitus tai vartaloöljy eteeristen öljyjen suosikeistasi.

Aika mahdollistaa tutustumisen rajattuun valikoimaan eteerisiä öljyjä, käytettävien tuoksujen valinnan ja roll on -sekoituksen tai vartaloöljyn valmistamisen.

Tuoksusekoitus/vartaloöljy valmistetaan suosikkituoksuistasi, jos tarvitset apua tiettyyn vaivaan tai ongelmaan, varaa aika aromaneuvontaan.

Lempituoksupaja

Lempituoksupaja on ryhmätilaisuus, jossa pääset tutustumaan aromaterapian, pääasiassa eteeristen öljyjen maailmaan.

Käymme läpi, millä eri tavoilla eteerisiä öljyjä voidaan hyödyntää terveyden ja hyvinvoinnin tukena ja mitä on huomioitava, jotta käyttö on turvallista.

Tutustumme erilaisiin tuoksuihin ja lopuksi osallistujat saavat valmistaa itselleen roll on -sekoituksen lempituoksuistaan.

Aromaterapiatuotteet

Hoitolassa myynnissä valikoima Oshadhin aromaterapiatuotteita: hydrolaatteja eli kasvivesiä, eteerisiä öljyjä ja eteeristen öljyjen tuoksusekoituksia sekä kasviöljyjä.

Valikoimissa myös tuoksukivet ja muut aromaterapiatarvikkeet.

Tervetuloa tutustumaan!

Varaa aikasi jo tänään

Puhelin: 040 825 3092